O femeie care a mers la Psihiatrie a murit în curtea SJU Piteşti după ce a fost trimisă la UPU

O femeie cu afecţiuni psihice care s-a prezentat, joi, la secţia de profil a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti a murit, în curtea unităţii medicale, după ce a ieşit din secţia respectivă pentru a merge la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, situată la aproximativ doi kilometri.

3579 afișări
Imaginea articolului O femeie care a mers la Psihiatrie a murit în curtea SJU Piteşti după ce a fost trimisă la UPU

O femeie care a mers la Psihiatrie a murit în curtea SJU Piteşti după ce a fost trimisă la UPU (Imagine: Andreea Tănase/Mediafax Foto)

Femeia, în vârstă de 55 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice, a murit în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce se prezentase pentru un consult de specialitate la medicul psihiatru.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, medicul Marius Pascu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pacienta a fost adusă cu o maşină, însoţită de membri ai familiei, pentru un consult psihiatric, însă medicul specialist a constatat că femeia are nişte probleme "organice" şi a decis să o trimită pe aceasta la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, situată la aproximativ doi kilometri de clădirea în care funcţionează Secţia de psihiatrie.

În momentul în care a ieşit din Secţia de psihiatrie şi se îndrepta către maşina familiei, femeia a făcut stop cardiac.

Personalul medical de la psihiatrie a început manevrele de resuscitare, a fost solicitată şi o ambulanţă, însă femeia nu a putut fi resuscitată, a precizat reprezentantul SJU Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici