O femeie din judeţul Vaslui, în stare gravă la spital, după ce şi-a dat foc

O femeie în vârstă de 47 de ani, din satul Berezeni, judeţul Vaslui, este în stare gravă, la Spitalul din Huşi, cu arsuri pe aproape 80 la sută din suprafaţa corpului după ce şi-a dat foc în urma unui conflict cu soţul. Victima va fi dusă la Spitalul de Arşi, din Bucureşti, cu o ambulanţă SMURD.

2352 afișări
Imaginea articolului O femeie din judeţul Vaslui, în stare gravă la spital, după ce şi-a dat foc

O femeie din judeţul Vaslui, în stare gravă la spital, după ce şi-a dat foc

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui au spus, luni, că femeia din Berezeni a fost preluată de către un echipaj şi transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Huşi, după ce şi-a dat foc, starea ei fiind gravă.

"Soţul victimei a sunat la 112 şi am trimis un echipaj de ambulanţă cu asistent. Femeia a fost dusă la Spitalul Huşi. De acolo, personalul medical a făcut o solicitare pentru transferul victimei la Spitalul de Arşi din Bucureşti. A fost trimis din Vaslui un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, deoarece elicopterele nu au condiţii de zbor. Din ce am înţeles, victima şi-a turnat benzină pe corp şi şi-a dat foc singură, în urma unui conflict cu soţul ei", a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Potrivit surse citate, femeia va fi preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spitalul de Arşi din Bucureşti, deoarece elicopterele SMURD din Iaşi şi Galaţi nu pot zbura, din cauza condiţiilor meteorologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici