O femeie fără adăpost, ajutată să nască de poliţiştii locali din Timişoara

O femeie fără locuinţă cazată într-un adăpost pentru oamenii străzii pe timp de iarnă, din Timişoara, a fost ajutată să nască de către poliţiştii locali din Timişoara, ulterior femeia şi fetiţa nou-născută fiind transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

300 afișări
Imaginea articolului O femeie fără adăpost, ajutată să nască de poliţiştii locali din Timişoara

O femeie fără adăpost, ajutată să nască de poliţiştii locali din Timişoara (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Locală Timişoara, poliţiştii locali au intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, "la un eveniment mai puţin obişnuit, dar deosebit de emoţionant".

Una dintre femeile fără locuinţă cazate într-un adăpost pentru oamenii străzii din Timişoata a născut o fetiţă, fiind ajutată de poliţiştii locali.

"Totul s-a întâmplat foarte repede, femeia, în vârstă de 32 de ani, a ieşit afară din incinta adăpostului acuzând dureri, iar poliţista locală Rusmir Carmen, aflată în serviciu, a luat primele măsuri de ajutor, în primul rând pentru eliberarea căilor respiratorii ale copilului şi menţinerea funcţiilor vitale ale fătului şi mamei”, arată Poliţia Locală Timişoara.

Cei care au ajutat-o pe femeie să aducă pe lume fetiţa au fost poliţiştii locali, care asigură ordinea publică la adăpostul pentru oamenii străzii deschis pe timp de iarnă.

După ce femeia a născut, un poliţist local de serviciu a sunat imediat la Ambulanţă, care a preluat mama şi copilul în condiţii bune.

Ulterior, poliţista locală s-a interesat la spital de starea de sănătate a celor două.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici