GESTUL neaşteptat al unei femei din Vaslui. Şi-a înjunghiat amantul ca să nu pară că are vreo legătură cu el

Un tânăr din localitatea vasluiană Tutova a ajuns la Spitalul Bârlad în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiat de către o femeie, în casa acesteia. Surse locale spun că cei doi erau amanţi şi au fost surprinşi de concubinul femeii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4308 afișări
Imaginea articolului GESTUL neaşteptat al unei femei din Vaslui. Şi-a înjunghiat amantul ca să nu pară că are vreo legătură cu el

GESTUL neaşteptat al unei femei din Vaslui. Şi-a înjunghiat amantul ca să nu pară că are vreo legătură cu el

Femeia din Vaslui care şi-a înjunghiat presupusul amant în momentul în care cei doi au fost surprinşi de concubinul acesteia ar fi recurs la gest ca să pară victima unei agresiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din câte se pare, femeia l-ar fi înjunghiat pe tânăr în momentul în care a fost surprinsă de către concubinul ei pentru a lăsa impresia că nu avea nicio legătură cu vasluianul de 28 de ani.

Femeia ar fi vrut să lase impresia că este agresată de tânăr. Totuşi, ea nu a depus încă vreo plângere la Poliţie pentru tentativă la viol.

Tânărul din localitatea vasluiană Tutova a ajuns la Spitalul Bârlad în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiat în spate şi pe mâini de către o femeie, în casa acesteia.

Surse locale declarau că cei doi erau amanţi şi au fost surprinşi de concubinul femeii.

”Cei doi se aflau în locuinţa femeii şi se cunoşteau. Femeia a fost surprinsă de bărbat şi, atunci, l-ar fi înjunghiat pe tânărul cu care era”, declara, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta.

Conform unor surse locale, tânărul înjunghiat ar fi avut o relaţie cu femeia, iar după incident a mers la băut, moment în care a fost sfătuit de către un prieten de pahar, care l-a văzut sângerând, să meargă la Spitalul Bârlad.

Iniţial, tânărul a mers la Centrul de Permanenţă din Tutova, unde a primit primele îngrijiri medicale, până la sosirea ambulanţei. Ulterior, el a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe Bârlad, în condiţiile în care avea mai multe leziuni.

Tânărul a rămas internat la Secţia Chirurgie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici