O femeie susţine că a fost agresată în trafic de Mircea Băsescu, acesta neagă că a lovit-o

O femeie din Constanţa a depus o plângere la Poliţie în care susţine că a fost agresată în trafic, ulterior ea afirmând că şoferul care ar fi lovit-o este Mircea Băsescu, însă acesta neagă că a lovit-o pe femeie.

64 afișări
Imaginea articolului O femeie susţine că a fost agresată în trafic de Mircea Băsescu, acesta neagă că a lovit-o

O femeie susţine că a fost agresată în trafic de Mircea Băsescu, acesta neagă că a lovit-o (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o femeie a depus, vineri, o plângere la Secţia 3 de Poliţie din Constanţa, reclamând că a fost agresată în trafic de şoferul unui autoturism Mercedes S 500.

Femeia, Nicoleta Moraru, susţine că după ce a depus plângerea la Poliţie, în care a menţionat doar numărul de înmatriculare şi modelul maşinii, şi-a dat seama că şoferul care a agresat-o este fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

"Eram în trafic, în zona gării din Constanţa, încadrată pe banda întâi pentru a face dreapta şi de pe banda doi am observat un Mercedes de culoare închisă care încerca să treacă. Am claxonat şi am mers mai departe. Făcând dreapta, pe bulevard, am observat că respectiva maşină mergea pe banda întâi. A trecut pe lângă mine înjurând, cu un vocabular destul de colorat, domnul de la volan, şi s-a postat în faţa maşinii mele, oprind în mijlocul străzii, blocând cele două benzi. M-am speriat, am frânat, am rămas cu geamul deschis la maşină, iar domnul respectiv a coborât din autoturismul pe care îl conducea, a băgat mâna pe geam şi, înjurându-mă în continuare, a tras un dos de palmă. Eu am închis fereastra, iar el a început să tragă de portieră", a declarat, la un post de televiziune, Nicoleta Moraru.

Aceasta mai susţine că a insistat să ştie cine este posesorul maşinii, aflând că autoturismul îi aparţine lui Mircea Băsescu.

"În declaraţie am scris modelul maşinii şi numărul de înmatriculare pe care l-am reţinut. Iniţial, nu l-am recunoscut. Am insistat să aflu cine este posesorul acelui autoturism şi am aflat cu stupoare că este domnul Mircea Băsescu. Am căutat pozele dumnealui pe Internet şi mi s-a confirmat că era chiar dumnealui cel care conducea autoturismul", a mai spus şoferiţa.

Contactat, marţi dimineaţă, de corespondentul MEDIAFAX, Mircea Băsescu a spus că este "inadmisibil" să se spună despre el că ar lovi o femeie.

"Să spună despre mine (presa - n.r.) că am afaceri cu statul, că mă ocup de trafic de armament este una, dar să spună aşa ceva, că am lovit o femeie, este inadmisibil", a afirmat fratele preşedintelui.

El a mai spus că în cursul acestei zile va transmite un comunicat de presă în care în care va da mai multe informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici