O jurnalistă de la Antena 1 a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac

O tânără în vârstă de 30 de ani, jurnalistă la Antena 1, a murit, joi seară, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85, în judeţul Vrancea. Maşina pe care o conducea Iuliana Gătej s-a izbit de un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

37101 afișări
Imaginea articolului O jurnalistă de la Antena 1 a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac

O jurnalistă de la Antena 1 a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac (Imagine: Shutterstock)

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, o tânără conducea un autoturism Land Rover dinspre Bucureşti către Focşani, iar la un moment dat aceasta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

În urma impactului, şoferiţa a murit pe loc.

Potrivit inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Vrancea, tânăra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, astfel că a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac pe care l-a doborât la pământ, după care s-a răsturnat pe o parte într-o cultură de viţă de vie.

“Şoferiţa unui autoturism Range Rover, care circula dinspre Bucureşti către Focşani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers şi s-a răsturnat în afara şoselei”, a declarat poliţistul.

Conform unor surse din Poliţie, tânăra avea 30 de ani şi lucra ca jurnalist la Antena 1. Ea urma să petreacă sărbătorile alături de familie, la Focşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici