O nouă cursă aeriană va lega Craiova de nordul şi sudul Italiei

  • O companie aeriană din Grecia va face, în premieră, curse de pe Aeroportul Internaţional Craiova.
  • Primele curse vor avea în primăvară şi vor lega Craiova de nordul Italiei.
  • La vară, legătura va fi prelungită până în Sicilia.
  • Conducerea Aeroportului Internaţional Craiova a anunţat că biletele pentru ruta Craiova – Forli pot fi rezervate pe pagina de internet a operatorului.
3795 afișări
Imaginea articolului O nouă cursă aeriană va lega Craiova de nordul şi sudul Italiei

O nouă cursă aeriană va lega Craiova de nordul şi sudul Italiei

Autorităţile craiovene au anunţat că un nou operator aerian va activa din primăvară pe Aeroportul Internaţional Craiova. În prima etapă, va exista o cursă directă către Forli din Italia, apoi legătură va fi prelungită până la Trapani, în Sicilia. Zborurile către şi dinspre Italia vor fi făcute de o companie din Grecia.

„Conducerea aeroportului a reuşit să stabilească o colaborare cu compania Lumiwings, din Grecia, care va pune la dispoziţia călătorilor din Oltenia încă o destinaţie din Italia. Primele zboruri de la şi către Forli vor avea loc în data de 23 aprilie, iar noua rută aeriană directă are prevăzută o frecvenţă de operare de 2 curse pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. O altă veste bună este că, din data de 4 iunie, acest itinerar va fi completat, astfel încât se va putea călători, cu escală la Forli, pe relaţia Craiova – Trapani, ceea ce deschide o nouă posibilitate de petrecere a vacanţelor“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici