O pacientă de la Institutul de Oncologie Iaşi, diagnosticată cu gripă, a murit

O femeie bolnavă de leucemie, internată la Institutul Regional de Oncologie (IRO) din Iaşi a murit, luni seara, după ce fusese diagnosticată şi cu virusul gripal AH1N1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

569 afișări
Imaginea articolului O pacientă de la Institutul de Oncologie Iaşi, diagnosticată cu gripă, a murit

O pacientă de la Institutul de Oncologie Iaşi, diagnosticată cu gripă, a murit

Una dintre pacientele internate la IRO Iaşi cu cancer a murit luni seara, femeia fiind diagnosticată şi cu virusul gripal AH1N1.

"O pacientă de-a noastră, care suferea de leucemie, a decedat astăzi. Ea era intubată, după ce fusese diagnosticată şi cu virusul AH1N1", a declarat, luni seara, Gabriel Dimofte, directorul medical de la IRO Iaşi.

Luni dimineaţă, reprezentanţii unităţii medicale ieşene au menţionat că 11 pacienţi bolnavi de cancer au fost diagnosticaţi şi cu virusul gripal, iar, dintre aceştia, cinci erau în stare gravă. De asemenea, dintre cei cinci, trei au fost intubaţi.

Mai mult, conducerea IRO Iaşi a precizat că au fost instituite restricţii de acces în întreg Institutul, iar atât pacienţii, cât şi personalul se află sub monitorizare.

Săptămâna trecută, personalul care nu fusese imunizat a primit 50 de doze de vaccin antigripal, pentru a face acest lucru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici