Patronul FC Ştefăneşti a murit după ce maşina sa a fost lovită de tren. Nae Nicolae era un apropiat al lui Gigi Becali - FOTO

Patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, un apropiat al lui Gigi Becali, a murit, miercuri, după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov, potrivit unor surse din Poliţie.

6468 afișări
Imaginea articolului Patronul FC Ştefăneşti a murit după ce maşina sa a fost lovită de tren. Nae Nicolae era un apropiat al lui Gigi Becali - FOTO

Patronul FC Ştefăneşti a murit după ce maşina sa a fost lovită de tren. Nae Nicolae era un apropiat al lui Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţie, Nae Nicolae era la volanul autoturismului Bentley care a fost lovit de tren când trecea peste calea ferată de pe Şoseaua Petricani.

Maşina Bentley condusă de Nae Nicolae a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că persoana aflată în maşină a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus în proporţie de 90 la sută.

CFR: Traficul este închis pe ruta Bucureşti-Pantelimon

"Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti - Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon este închisă de la ora 10.30.

Compania "CFR" SA a precizat că, în acest moment, întârzieri în circulaţia feroviară sunt doar în graficul trenului IR 1681.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici