O prefectură îşi face pagină nouă de Facebook. Fostul prefect nu a lăsat parola vechiului cont / Reacţia celui pe care s-a dat vina

Noul prefect al judeţului Brăila a comandat subalternilor o nouă pagină de Facebook a instituţiei, după ce fostul prefect nu a lăsat parola vechiului cont. Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu susţine că nimeni nu i-a cerut datele de conectare pe reţeaua de socializare.

822 afișări
Imaginea articolului O prefectură îşi face pagină nouă de Facebook. Fostul prefect nu a lăsat parola vechiului cont / Reacţia celui pe care s-a dat vina

P rrefectură îşi face pagină nouă de Facebook. Fostul prefect nu a lăsat parola vechiului cont

Fostul prefect al judeţului Brăila, George Paladi, spune că nimeni nu i-a solicitat parola contului de Facebook şi că nu a fost invitat să predea lucrurile primite la instalarea în funcţie. În plus, Paladi declară că pagina de Facebook a fost realizată de echipa sa pentru a prezenta activităţile din cadrul Prefecturii.

„După jurământ am crezut că o să mă cheme ca să predau ceea ce am primit de la predecesorul meu. Eu aşa am făcut. Nu am fost chemat, nu ştiu de ce, este treaba lor. A apărut această discuţie interminabilă. Eu nu am plecat acasă cu parola, nu m-a sunat nimeni din Prefectură ca să mă întrebe. La plecare, eu nu puteam să lipesc parolele pe uşă. Apoi, au aruncat chestia asta în presă. Este vorba despre o pagină de Facebook făcută de mine şi de echipa mea, nici măcar nu este o pagină oficială. Acolo am lucrat pentru instituţie, toate informaţiile erau despre activitatea instituţiei pentru că am observat că reţeaua de socializare are un impact mai mare decât comunicatele de presă. Repet, este o discuţie interminabilă care se putea sfârşi printr-un singur telefon”, a explicat, pentru MEDIAFAX, fostul prefect al judeţului Brăila, George Paladi.

Actualul prefect al judeţului Brăila a comandat deja o nouă pagină de Facebook pentru instituţie şi anunţă că nu vrea să intre în polemică cu politicienii.

„Am luat o pauză de la politică în momentul în care am fost numit prefect al judeţului Brăila şi nu am de gând să întreţin polemici cu unii care se (re)apucă de politică”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.

Noua pagină de Facebook a Prefecturii brăilene va fi activă peste câteva zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici