O tânără a încercat să se sinucidă după ce a picat examenul de bacalaureat

O tânără de 20 de ani din localitatea Suraia, judeţul Vrancea, a încercat să se sinucidă cu medicamente după ce a picat examenul de bacalaureat, cu media 5,51, directorul colegiului din Focşani la care a absolvit fata spunând că aceasta a ratat bacalaureatul şi anul trecut.

150 afișări

Tânăra a absolvit Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" din Focşani anul trecut, când a picat examenul de bacalaureat.

Potrivit directorului Colegiului "Valeriu D. Cotea" din Focşani, Remus Paraschiv, tânăra a susţinut din nou bacalaureatul, în această sesiune, şi a picat din nou examenul, cu media 5,51.

"A terminat anul trecut. Un coleg mi-a spus că este o fată la locul ei, cuminte şi silitoare, nu era o excentrică. Ştiu că părinţii ei sunt plecaţi la muncă în Italia şi probabil că a căzut într-o depresie după ce a ratat din nou bacalaureatul. Singură fiind, a încercat să-şi ia viaţa", a declarat, marţi, directorul Colegiului "Valeriu D. Cotea" din Focşani.

Potrivit poliţiştilor, tânăra de 20 de ani, din localitatea Suraia, ar fi înghiţit câteva zeci de pastile dintr-un antiinflamator puternic, iar un cunoscut a sunat la 112. În momentul în care a fost găsită, ea le-a spus oamenilor legii că a vrut să se sinucidă pentru că nu a luat bacalaureatul.

"Luni, prin 112, lucrătorii postului de poliţie Suraia au fost informaţi că o tânără de 20 de ani a încercat să se sinucidă cu medicamente. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânăra a recurs la acest gest ca urmare a eşecului înregistrat la bacalaureat. În prezent, ea se află în afara oricărui pericol", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader.

În prezent, tânăra este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici