O tânără găsită asfixiată după ce a inhalat apă la ştrandul Străuleşti a murit la spital

O fată de 16 ani care a fost găsită asfixiată după ce a inhalat apă, vineri seara, la ştrandul Străuleşti, a murit miecuri dimineaţă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

1437 afișări
Imaginea articolului O tânără găsită asfixiată după ce a inhalat apă la ştrandul Străuleşti a murit la spital

O tânără găsită asfixiată după ce a inhalat apă la ştrandul Străuleşti a murit la spital

O tânără de 16 ani a murit miercuri dimineaţă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde fusese internată vineri seara, împreună cu o altă fată de 12 ani, amândouă fiind aduse la spital în comă profundă. Fetele au fost găsite asfixiate după ce au inhalat apă la ştrandul de la lacul Străuleşti, a explicat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al spitalului, Raluca Alexandru.

„Este vorba de două fete înecate la ştrand, vineri seara au ajuns la noi pe la 10:00. Fata care a decedat în această dimineaţă are 16 ani. Cealaltă fată, de 12 ani, a rămas în stare gravă, fiind intubată. Când au ajuns la spital, amândouă erau în stare foarte gravă, în comă profundă, au fost intubate şi internate pe secţia de Terapie Intensivă. Fata de 16 ani avea starea cea mai gravă încă de la internare, iar starea ei s-a degradat şi azi dimineaţă a decedat”, a explicat pentru MEDIAFAX Raluca Alexandru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici