O tânără şi-a ucis soţul în faţa fiului lor de numai 5 ani - VIDEO

O tânără în vârstă de 24 de ani şi-a ucis soţul prin înjunghiere, în timpul unui conflict petrecut pe fondul consumului de alcool, în locuinţă aflându-se şi fiul acestora, în vârstă de cinci ani, informează Poliţia Capitalei.

96 afișări
Imaginea articolului O tânără şi-a ucis soţul în faţa fiului lor de numai 5 ani - VIDEO

O tânără şi-a ucis soţul în faţa fiului lor de numai 5 ani

Incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 19.40, într-o locuinţă din strada Ion Maiorescu, din Sectorul 2 al capitalei, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Omorul a fost sesizat prin numărul unic de urgenţă 112, la Secţia 8 Poliţie, la faţa locului deplasându-se şi două echipaje SMURD.

Vasile H. (31 de ani) a fost găsit mort în locuinţă, fiind înjunghiat în zona gâtului. La faţa locului au venit procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti-Secţia Urmărire Penală, ofiţeri ai Serviciului Omoruri, Criminalistic şi un medic legist. Cadavrul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru autopsie.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul şi soţia sa, Elena H. (24 de ani) obişnuiau să se certe violent.

Video Stirileprotv.ro

"Pe fondul consumului constant de alcool şi al geloziei, H. Vasile obişnuia să-şi lovească atât soţia, cât şi fiul în vârstă de cinci ani. În numeroase rânduri, H. Elena a fost sfătuită de vecini şi de rude să-l părăsească pe H. Vasile, dar aceasta a refuzat, motivând că îi este greu să crească singură copilul", precizează Poliţia Capitalei.

Luni seară, tot pe fondul consumului de alcool, între cei doi soţi a izbucnit o bătaie. Bărbatul şi-a lovit soţia, iar aceasta a luat un cuţit de bucătărie de pe masă şi l-a înjunghiat, o singură dată, în zona gâtului. Ulterior, femeia şi-a sunat rudele şi le-a povestit ce a făcut, rugându-le să aibă grijă de fiul ei.

Tânăra a fost reţinută, urmând să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici