Omul de afaceri Remus Rădoi, reţinut după ce a fost prins de două ori la volan fără permis

Omul de afaceri Remus Rădoi, din Caracal, a fost prins la volan de poliţiştii din Olt, deşi avea suspendat dreptul de a conduce. Oamenii legii l-au reţinut, vineri, pentru 24 de ore.

1159 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Remus Rădoi, reţinut după ce a fost prins de două ori la volan fără permis

Reprezentanţilor Poliţiei Olt susţin că un bărbat de 42 de ani a fost prins vineri la volan pe o stradă din Caracal, deşi avea permisul suspendat.

„În urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii rutieri au depistat la intersecţia dintre Calea Bucureşti şi strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În urmă cu 10 zile, poliţiştii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, întrucât aceeaşi persoană a fost depistată conducând un autoturism pe raza comunei Slătioara, având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este Remus Rădoi, un cunoscut om de afaceri din Caracal.

Potrivit reprezntanţilor IPJ Olt, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, sâmbătă, unităţii de parchet competente pentru luarea unor măsuri preventive.

Remus Rădoi a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a fost solicitat, anul trecut, după apelurile la 112 ale Alexandrei Măceşanu, care şi-a anunţat răpirea, să ajute Poliţia cu informaţii despre o maşină. Cererea a fost făcută de adjunctul IPJ Olt de la acea vreme, Nicolae Alexe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici