Oprişan, prins că a condus cu viteză: Am contestat sancţiunea, am dreptul legal să conduc

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost prins de poliţiştii din judeţul Bacău că a condus cu viteză, acesta spunând că a contestat procesul-verbal de contravenţie, pentru că era în afara localităţii şi nu a depăşit viteza legală, precizând că în prezent are dreptul legal să conducă.

764 afișări
Imaginea articolului Oprişan, prins că a condus cu viteză: Am contestat sancţiunea, am dreptul legal să conduc

Marian Oprişan (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Maşina condusă de Marian Oprişan a fost surprinsă de aparatul radar al Poliţiei Rutiere din judeţul Bacău, în 3 august, în comuna Nicolae Bălcescu. Acesta ar fi depăşit viteza cu care putea circula în localitate, poliţiştii dispunând reţinerea permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a contestat procesul-verbal de contravenţie, în 5 august, la Judecătoria Focşani, care a înregistrat dosarul şi urmează să stabilească data judecării cauzei.

Marian Oprişan a declarat pentru MEDIAFAX că a contestat procesul-verbal de contravenţie întrucât nu corespunde realităţii şi că nu a depăşit limita legală de viteză.

"Am contestat în justiţie procesul-verbal de contravenţie întrucât nu corespunde realităţii. Era noapte, în jurul orei 02.00, eram în afara localităţii şi nu am depăşit limita legală de viteză. Dar m-am supus regulilor organului de poliţie, aşa cum trebuie să facă toţi cetăţenii normali ai acestei ţări", a spus Oprişan.

Preşedintele CJ Vrancea a precizat că are dreptul legal să conducă autovehicule, iar permisul de conducere se află asupra sa.

"Până la soluţionarea contestaţiei de către justiţie, orice altă interpretare nu corespunde adevărului", a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici