Opt curse aeriene au întârzieri, au fost anulate sau deviate din cauza ceţii, la Cluj

Două curse aeriene operate de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca înregistrează, marţi, întârzierei de până la cinci ore, alte cinci au fost anulate, iar o alta a fost devitată din cauza ceţii.

70 afișări
Imaginea articolului Opt curse aeriene au întârzieri, au fost anulate sau deviate din cauza ceţii, la Cluj

Opt curse aeriene au întârzieri, au fost anulate sau deviate din cauza ceţii, la Cluj (Iamgine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului aeroportului, două curse ale companiei Wizz Air care trebuia să decoleze spre Zaragoza, respectiv Treviso, au întârzieri, cursele spre Bucureşti şi Viena şi retur ale companiei Tarom, precum şi cea de Madrid au fost anulate, iar un alt zbor spre Bucureşti a fost deviat.

"Sunt probleme cu mai multe curse aeriene operate de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca din cauza ceţii. Cursa Wizz Air spre Zaragoza trebuia să plece la ora 6.00 şi va pleca la 11.00, iar cea spre Treviso urma să decoleze la ora 7.20 şi va pleca la ora 12.00. De asemenea, au fost anulate cursele Tarom de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, la 13.50, şi Viena, 9.05, dar şi cele retur, precum şi cursa spre Madrid de la ora 15.20, iar un zbor care urma să decoleze spre Bucureşti la ora 6.15 a fost deviat. Sunt zboruri afectate în cascadă, adică urma să fie efectuată o cursă de plecare cu un avion, iar acesta să se şi întoarcă, dar totul s-a perturbat", au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentanţi ai aeroportului clujean.

Aceştia nu exclud ca şi alte zboruri să fie afectate în orele următoare.

Administraţia Naţională de Meteorologie, Centrul Meteorologic Transilvania Nord, a anunţat, marţi dimineaţă, instituirea unui cod galben de ceaţă în judeţul Cluj, în intervalul orar 9.00 - 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici