Opt persoane au fost rănite după ce un autocamion a lovit şapte autoturisme pe DN79 Arad-Oradea

Opt persoane au fost rănite, joi, într-un accident în care au fost implicate un autocamion şi şapte autoturisme, ce a avut loc pe DN79 Arad-Oradea, şoferul autocamionului fiind suspectat că ar fi suferit un atac cerebral, transmite corespondentul MEDIAFAX.

637 afișări
Imaginea articolului Opt persoane au fost rănite după ce un autocamion a lovit şapte autoturisme pe DN79 Arad-Oradea

Opt persoane au fost rănite după ce un autocamion a lovit şapte autoturisme pe DN79 Arad-Oradea (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Autocamionul şi maşinile circulau una în spatele celuilalt, din direcţia Oradea-Arad.

"Un autotren şi şapte autoturisme implicate, autotrenul a acostat autoturismele proiectându-le în afara părţii carosabile, iar apoi a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a oprit peste liniile de cale ferată a dublei magistrale de cale ferată ce face legătura între Arad şi Oradea. Au fost preluate şapte victime, dintre care două cu atac de panică şi cinci cu contuzii şi diferite alte răni. Şoferul autotrenului a fost preluat de către echipajul SMURD, suspect de atac vascular cerebral", a declarat, pentru MEDIAFAX, George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, iar pompierii au intervenit pentru securizarea zonei.

"Echipajul de pe autospeciala de stingere şi descarcerare a luat toate măsurile pentru evitarea altor pericole, ţinând cont că din autotren existau scurgeri de combustibil. A fost deconectată borna autotrenului, a fost luată bateria şi s-au făcut spălări în zona rezervorului cu jeturi de apă", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici