Iohannis transmite condoleanţe familiilor românilor care au murit într-un accident în Turcia

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis luni condoleanţe familiilor celor doi cetăţeni români care au murit într-un accident de microbuz în Turcia, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

1382 afișări
Imaginea articolului Iohannis transmite condoleanţe familiilor românilor care au murit într-un accident în Turcia

Iohannis transmite condoleanţe familiilor românilor care au murit într-un accident în Turcia (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îşi exprimă profundul regret pentru moartea cetăţenilor români în accidentul rutier produs astăzi în provincia Antalya din Turcia şi transmite familiilor victimelor sincere condoleanţe", potrivit sursei citate.

De asemenea, preşedintele este în legătură permanentă cu Ambasada României de la Ankara şi este informat asupra stării de sănătate a răniţilor şi s-a asigurat că toţi cetăţenii români afectaţi beneficiază permanent de întreaga asistenţă şi de cele mai eficiente măsuri de îngrijire medicală competentă, potrivit comunicatului de presă.

Doi cetăţeni români au decedat într-un accident rutier în Turcia, într-o zonă situată între localităţile Manavgat şi Akseki, iar alţi 14 români care se aflau în microbuz au fost transportaţi la spitale pentru îngrijiri medicale.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, luni, a avut loc în Turcia un accident de microbuz în care se aflau 16 turişti de cetăţenie română, produs într-o zonă situată între localităţile Manavgat şi Akseki.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici