Oradea: Două maşini din coloana oficială a lui Băsescu s-au ciocnit

Preşedintele Traian Băsescu, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, au participat, marţi, la inaugurarea Centrului de Excelenţă NATO pentru culegerea de informaţii din sursă umană (CoE HUMINT) de la Oradea.

186 afișări
Imaginea articolului Oradea: Două maşini din coloana oficială a lui Băsescu s-au ciocnit

Oradea: Două maşini din coloana oficială a lui Băsescu s-au ciocnit (Imagine: Publimedia International)

La intrarea în unitate, două maşini de teren antemergătoare în coloana oficială s-au lovit, fără ca vreo persoană să fie rănită. Şeful statului a ajuns la Oradea cu avionul, iar apoi a mers la sediul centrului amenajat, anul trecut, într-o cazarmă aparţinând unei foste unităţi militare.

Preşedintele Băsescu a fost întâmpinat de Garda de Onoare, adusă de la Bucureşti şi formată din peste o sută de militari. Ulterior, şeful statului a asistat la ceremonia de înmânare a drapelului NATO unităţii din Oradea şi la cea de ridicare a steagurilor statelor sponsor pe catargele de la centru, iar apoi demnitarii militari prezenţi au ţinut discursuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici