(P) Kaufland - ofertă PEPSI MAX 0,5l aproape gratis celor care aduc ambalaje din sticlă, plastic şi aluminiu

Bucureşti, 15 martie 2022 – În toate magazinele Kaufland, în perioada 16-22 martie, clienţii care aleg să recicleze recipiente din sticlă, plastic şi aluminiu, primesc cupoane de reducere cu care pot cumpăra cu numai 0,03 lei produsul PEPSI MAX 0,5l PET.

2491 afișări
Imaginea articolului (P) Kaufland  - ofertă PEPSI MAX 0,5l aproape gratis celor care aduc ambalaje din sticlă, plastic şi aluminiu

Kaufland, primul retailer cu o reţea naţională de automate de colectare selectivă a ambalajelor, pune la dispoziţia clienţilor, în magazinele din toată ţară,  un mecanism simplu prin care aceştia sunt răsplătiţi cu un cupon de reducere la cumpărături. În perioada amintită, la fiecare cinci recipiente colectate şi reciclate la automatele din parcările magazinelor Kaufland, clienţii primesc un voucher pentru o reducere de 99% la achiziţionarea articolului PEPSI MAX 0,5l acum cu ambalaj din PET 100% reciclat, la un preţ special de 0,03 lei.

Cupoanele de reduceri sunt emise pe loc de automatele de reciclare şi pot fi utilizate în toate magazinele Kaufland, în limita stocului disponibil.

Kaufland a început dotarea magazinelor din România cu automate de colectare selectivă, în 2018. La început, au fost trei magazine, în prezent, compania ajungând la o reţea naţională de 151 de automate. Peste 1,5 milioane de români au folosit cele 151 de automate puse la dispoziţie de Kaufland România, reciclând peste 10 milioane de ambalaje.

Mai multe detalii despre campania din săptămâna 16-22 martie aici.

Ce tipuri de ambalaje poţi recicla

În parcările magazinelor Kaufland, găseşti aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:

  • PET-uri (cu volum de până la 3 litri)
  • Sticlă
  • Doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru)

Ce recompense primeşti dacă reciclezi la Kaufland

Săptămânal, clientul care aduce 5 recipiente la automatele din parcările magazinelor Kaufland din întreaga ţară primeşte un voucher de extra reducere faţă de preţul promo comunicat în ofertă, pentru un articol din revista săptămânală. Articolul este semnalizat cu bănuţul ,,Reciclezi şi Salvezi”. Detalii despre ofertele curente, pe pagina campaniei.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 ţări, 139.000 de angajaţi şi o reţea de 151 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanţul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preţ de pe piaţa locală. Kaufland deţine şi distincţia Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienţi, acordată de Institutul internaţional ICERTIAS, în urma unei analize de piaţă. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienţii să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preţ, prin promovarea sustenabilităţii şi a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilităţi la nivel naţional. Cei interesaţi pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro - unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi: presa@kaufland.ro   

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici