Pasajul Unirii din Capitală se închide pentru lucrări de consolidare

Pasajul Unirii din Capitală se închide duminică pentru lucrări de consolidare, iar traficul în zonă este restricţionat, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

441 afișări
Imaginea articolului Pasajul Unirii din Capitală se închide pentru lucrări de consolidare

„În vederea executării unor lucrări de consolidare şi creştere a siguranţei, începând cu data de 19 iunie a.c., până la începutul lunii septembrie, se vor institui restricţii de circulaţie care implică închiderea Pasajului Unirii”, a anunţat joi Brigada Rutieră.

Astfel, traficul rutier în zonă a fost reconfigurat, iar şoferii pot să tranziteze Piaţa Unirii doar pe deasupra pasajului.

Zona este monitorizată de către poliţişti, în vederea asigurării unui trafic rutier fluent.

Poliţiştii propun următoarele rute alternative:
- Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Mărăşeşti - Bd Mircea Vodă - Bd. Corneliu Coposu - Bd. I.C. Brătianu;
- Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Mărăşeşti - Bd Mircea Vodă - Bd. Hristov Botev - Bd. Carol I - Piaţa Universităţii;
- Calea Victoriei - Spl. Independenţei - Piaţa Unirii - Bd. Dimitrie Cantemir;
- Str. Buzeşti - Str. Berzei - Str. Vasile Pârvan - Splaiul Independenţei -Bd. Libertăţii.

Brigada Rutieră recomandă şoferilorsă circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici