Patru bărbaţi au încercat să spargă un bancomat de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală - VIDEO

Patru bărbaţi au încercat să spargă, vineri dimineaţă, un bancomat al unei bănci comerciale de pe Bulevardul Iuliu Maniu, unul dintrei aceştia a fost prins în timp ce tăia balamalele aparatului, iar ceilalţi trei au reuşit să fugă, a declarat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

32 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi au încercat să spargă un bancomat de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală - VIDEO

Patru bărbaţi au încercat să spargă un bancomat de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală

Cei patru bărbaţi au venit în zona în care este amplasat bancomatul în jurul orei 4.00, cu un autoturism BMW înmatriculat în Spania. Aceştia au început să taie bancomatul cu un flex, însă nu au reuşit să demonteze aparatul pentru că au fost surprinşi de poliţişti, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Poliţiştii au reuşit să prindă unul dintre hoţi, care a fost identificat şi dus la o secţie de poliţie pentru audieri, acesta având 25 de ani, a precizat Ciocan.

Ceilalţi trei bărbaţi care au reuşit să fugă sunt căutaţi de poliţişti, a mai spus Ciocan.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici