Patru drumuri judeţene din Vaslui, închise circulaţiei din cauza viscolului

Patru drumuri judeţene din Vaslui sunt închise circulaţiei miercuri, iar pe alte trei traficul se desfăşoară cu dificultate, din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente.

94 afișări
Imaginea articolului Patru drumuri judeţene din Vaslui, închise circulaţiei din cauza viscolului

Patru drumuri judeţene din Vaslui, închise circulaţiei din cauza viscolului (Imagine: Liviu Chirică/Arhiva Mediafax Foto)

Patru drumuri judeţene, respectiv Lipovăţ - Bogdana, Băceşti - Vovireşti, Huşi - Arsura şi Codăeşti - Dăneşti sunt închise circulaţiei, în timp ce pe alte trei, Roşieşti - Vutcani, Huc - Rafaila şi Muntenii de Sus - Tanacu, se circulă pe un singur sens doar cu maşini cu tracţiune integrală şi care au lanţuri.

Reprezentanţii societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri Vaslui, la care unic acţionar este Consiliul Judeţean Vaslui, nu au putut preciza când va fi deblocat traficul pe cele patru drumuri.

”Blocajele apărute pe cele patru drumuri sunt pe porţiuni de 100-200 de metri, unde zăpada a fost spulberată din câmp pe şosea. Din păcate, două din cele cinci autofreze pe care le avem în dotare s-au stricat, iar pe acele sectoare cu probleme nu se poate interveni decât cu astfel de utilaje. Noi sperăm ca în cursul zilei de astăzi (n.r. - miercuri) să le putem debloca, dacă nu cel târziu până mâine dimineaţă, aşa cum prevede şi legislaţia, care spune că avem obligaţia să o facem în cel mult 24 de ore de la oprirea viscolului”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX directorul societăţii LDP SA Vaslui, Adrian Cotigă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici