Patru maşini au ars pe o stradă din Târgovişte - VIDEO

Patru autoturisme care erau parcate în spatele unui bloc din municipiul Târgovişte au luat foc, luni dimineaţă, iar flăcările, care atingeau câţiva metri înălţime, au distrus aproape complet două dintre maşini.

126 afișări
Imaginea articolului Patru maşini au ars pe o stradă din Târgovişte - VIDEO

Patru maşini au ars pe o stradă din Târgovişte

Incendiul, izbucnit într-o parcare din cartierul Microraion 11, a fost văzut de către locatari, care au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor militari, aceştia reuşind în aproximativ o jumătate de oră să oprească extinderea incendiului la alte maşini.

"Locatarii spun că s-au trezit speriaţi din somn din cauza bubuiturilor de la cauciucurile explodate ale maşinilor cuprinse de foc. Iniţial, apelul arăta că arde o maşină, dar la faţa locului am găsit patru maşini cuprinse de flăcări. Am mers cu două autospeciale şi am reuşit să stingem flăcările şi urmează să stabilim cauzele incendiului. Nu excludem nicio variantă, inclusiv aceea de foc pus intenţionat", a declarat plt. adj. Vasile Păunescu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Video stirileprotv.ro

În urma incendiului, un autoturism BMW X6 şi o Dacia Logan au fost distruse în proporţie de 80 la sută, iar celelalte două maşini au suferit avarii mai mici. Proprietarul autoturismului BMW X 6 le-a declarat poliţiştilor că este convins că focul a fost pus intenţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici