Patru morţi şi un rănit după ce o autoutilitară a lovit un autoturism pe DN 10, în judeţul Buzău

Patru persoane au murit şi una a fost grav rănită, miercuri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 10, în judeţul Buzău, după ce o autoutilitară condusă de un tânăr de 18 ani a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7711 afișări
Imaginea articolului Patru morţi şi un rănit după ce o autoutilitară a lovit un autoturism pe DN 10, în judeţul Buzău

Patru morţi şi un rănit după ce o autoutilitară a lovit un autoturism pe DN 10, în judeţul Buzău (Imagine: Shutterstock / mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul a avut loc pe DN 10, în zona Lunca Cislăului, după ce o autoutilitară Mercedes condusă de un tânăr de 18 ani a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar dinspre Buzău către Braşov.

În urma impactului, patru persoane au decedat, iar una a fost rănită grav.

Toate victimele se aflau în autoturismul Renault, fiind vorba despre şoferul în vârstă de 71 de ani, soţia acestuia de 77 de ani şi două femei care îi însoţeau, în vârstă de 65 şi 82 de ani.

Persoana rănită, un bărbat de 36 de ani, se afla în autoutilitară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici