Pedeapsa primită de trei arădeni, după ce au fost prinşi mâncând seminţe şi scuipând cojile în locuri publice

Trei arădeni au fost amendaţi şi puşi să cureţe mizeria, după ce au fost prinşi mâncând seminţe în locuri publice şi scuipând cojile.

1092 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de trei arădeni, după ce au fost prinşi mâncând seminţe şi scuipând cojile în locuri publice

Sursa FOTO: Profimedia Images

Potrivit Direcţiei Generale a Poliţiei Locale Arad, trei tineri care au murdărit oraşul aruncând coji de seminţe pe domeniul public, în prag de sărbători, au fost sancţionaţi contravenţional de către poliţiştii locali.

Astfel, joi, o tânără de 27 de ani din Cermei a fost surprinsă murdărind o staţie de tramvai din zona centrală. Aceasta a primit o amendă de 1.501 lei.

La câteva ore distanţă, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, de această dată în incinta unui loc de joacă pentru copii, doi adolescenţi au fost surprinşi aruncând la voia întâmplării resturile de seminţe.

Cei doi tineri de 19 şi 18 ani au fost sancţionaţi şi au fost puşi să cureţe zona pe care o murdăriseră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici