Video Percheziţii ale poliţiştilor la Rin Grand Hotel - VIDEO

Poliţiştii fac percheziţii la Rin Grand Hotel într-un dosar de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la cinci milioane de euro, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

2006 afișări

"Ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, ai Direcţia de Investigaţii Criminale si Directiei Operatiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează la această oră două percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, la punctele de lucru (birouri şi spaţii comerciale) ale unor societăţi comerciale. În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de TVA şi de evaziune fiscală, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societăţi comerciale ce desfăşoară activităţi în domeniul construcţiei de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri"; anunţă Poliţia Română într-un comunicat de presă.

Prejudiciul este estimat la peste 5.000.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici