Timişoara: Trei persoane rănite după ce maşina în care erau a lovit o ambulanţă

Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau a lovit, la Timişoara, o ambulanţă care se îndrepta către un bolnav, transmite corespondentul MEDIAFAX.

595 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Trei persoane rănite după ce maşina în care erau a lovit o ambulanţă

Timişoara: Trei persoane rănite după ce maşina în care erau a lovit o ambulanţă

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timişoara, trei persoane au fost rănite, dintre care una grav, fiind transportată la spital inconştientă, în urma unui accident care a avut loc la intersecţia dintre str. Moise Dobosan şi str. Grigore Alexandrescu.

Cele trei persoane se aflau într-un autoturism care a lovit o ambulanţă SMURD.

Potrivit unor surse, şoferul autoturismului nu a acordat prioritate ambulanţei, aceasta având semnalele luminoase pornite.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" au declarat că persoana care se afla pe bancheta din spate a autoturismului a avut nevoie de descarcerare. Aceasta a fost transportată la spital inconştientă, în timp ce şoferul şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au fost răniţi uşor.

În ambulanţa SMURD se afla echipajul medical format din cinci persoane, care se îndrepra spre un bolnav, şi niciuna nu a fost rănită.

În total, trei ambulanţe au intervenit la accident, fiind trimisă şi o autospecială de descarcerare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici