Percheziţii în Capitală şi judeţul Brăila, pentru prinderea unor hoţi de maşini - VIDEO

Opt percheziţii au loc, duminică dimineaţă, în Bucureşti şi judeţul Brăila, pentru prinderea unor hoţi de maşini, şase persoane urmând să fie ridicate şi duse la audieri, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

73 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală şi judeţul Brăila, pentru prinderea unor hoţi de maşini - VIDEO

Percheziţii în Capitală şi judeţul Brăila, pentru prinderea unor hoţi de maşini (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Gruparea este formată din şase persoane din Capitală şi judeţul Brăila, care în lunile octombrie şi noiembrie ar fi furat o maşină de fabricaţie străină şi şase Dacii de tip vechi, a spus Christian Ciocan.

Percheziţiile au loc în baza mandatelor emise de Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti, urmând să fie duse la audieri cele şase persoane suspectate de furt de maşini.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că două dintre persoanele suspectate în acest caz au fost deja ridicate şi duse la audieri la Serviciul Furturi Auto, urmând să fie aduşi şi ceilalţi suspecţi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici