Percheziţii la florari: Poliţiştii au blocat în trafic un tir cu flori

Poliţiştii au reţinut un tir încărcat cu flori în zona Pieţei de Flori din Sectorul 5 şi fac trei percheziţii în Bucureşti şi Ilfov privind evaziunea fiscală, prejudiciul fiind estimat până în prezent la 50.000 de euro, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

502 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la florari: Poliţiştii au blocat în trafic un tir cu flori

Percheziţii la florari: Poliţiştii au blocat în trafic un tir cu flori (Imagine: Dragos Cristescu/Publimedia)

Tirul încărcat cu flori a fost blocat în trafic, în zona Pieţei de Flori, de către poliţiştii de la investigarea fraudelor Sector 6, în baza unor informaţii că se fac achiziţii intracomunitare de flori prin firme fictive, a declarat, pentru MEDIAFAX, Diana Sarca.

Ea a precizat că prejudiciul produs în urma evaziunii fiscale pe piaţa florilor a fost estimat până în prezent la 50.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că poliţiştii fac şi trei percheziţii domiciliare, două în Bucureşti şi una în judeţul Ilfov, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La finalul acţiunii, persoanele suspectate de evaziune fiscală vor fi duse pentru audieri la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici