Percheziţii la locuinţele unor poliţişti din Cluj suspectaţi de luare de mită

Mai multe percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, la locuinţele unor poliţişti din Cluj-Napoca suspectaţi că luau mită de la şoferi, afirmă surse judiciare.

878 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la locuinţele unor poliţişti din Cluj suspectaţi de luare de mită

Percheziţii la locuinţele unor poliţişti din Cluj suspectaţi de luare de mită (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax foto)

Acţiunea face parte dintr-o anchetă a Direcţiei Generale Anticorupţie care vizează opt poliţişti de la Biroul de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi al Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj.

Conform surselor judiciare citate, cei opt poliţişti sunt suspectaţi că ar fi primit mită de la mai mulţi şoferi care au depăşit viteza legală pentru a modifica datele înregistrate de aparatele radar.

Ancheta, în cadrul căreia au fost folosiţi poliţişti sub acoperire, este coordonată de Parchetul Tribunalului Cluj.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile la locuinţele poliţiştilor sunt în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici