PERCHEZIŢII la persoane suspectate că furau maşini din ţări ale Uniunii Europene

Zece percheziţii au avut loc, sâmbătă, în Arad şi Hunedoara, la persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare de hoţi de maşini care acţiona în ţări ale Uniunii Europene, 12 suspecţi fiind duşi la audieri de procurorii DIICOT Arad.

626 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII la persoane suspectate că furau maşini din ţări ale Uniunii Europene

PERCHEZIŢII la persoane suspectate că furau maşini din ţări ale Uniunii Europene (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, zece percheziţii au avut loc în Arad şi Hunedoara, la persoane suspectate că furau maşini scumpe din Austria, Slovacia, Italia sau Germania.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Arad încearcă să destructureze o grupare de hoţi de maşini din care ar face parte inclusiv italieni, astfel că se colaborează cu autorităţile din peninsulă.

Conform surselor citate, membrii grupării închiriau maşini scumpe din ţări ale UE şi la aduceau în România, unde le declarau furate, apoi le dezmembrau pentru a li se pierde urma, autoturismele fiind vândute pe bucăţi.

Anchetatorii caută un autoturism de lux care a rămas în Ungaria, pentru că hoţii nu au reuşit să-l aducă în ţară.

Procurorii au ridicat pentru audieri 12 suspecţi, urmând să stabilească eventualele legături ale acestora cu furturile şi cu alţi infractori din Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici