Peste 11.000 de poliţişti, mobilizaţi să asigure ordinea în perioada Anului Nou

Peste 11.000 de poliţişti acţionează zilnic, până miercuri, 2 ianuarie, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice de Revelion, când sunt programate 130 de manifestări publice în Bucureşti şi 33 de judeţe, informează un comunicat al Poliţiei Române.

183 afișări
Imaginea articolului Peste 11.000 de poliţişti, mobilizaţi să asigure ordinea în perioada Anului Nou

Peste 11.000 de poliţişti, mobilizaţi să asigure ordinea în perioada Anului Nou (Imagine: Bogdan Danescu/ Mediafax Foto)

Cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, activităţile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice sunt realizate, zilnic, de 11.440 poliţişti, dintre care 7.549 de ordine publică, 1.908 rutieri, 1.510 de la alte structuri şi 473 de poliţişti constituiţi în rezerve de intervenţie.

De Revelion, sunt programate 130 de manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă, focuri de artificii) în 33 de judeţe şi în Capitală, organizate în principal de primării, în marile pieţe centrale.

Poliţia Rutieră va acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în special în zonele şi în perioadele în care se înregistrează trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii incidentelor nedorite, precum şi pentru depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici