Peste 20.000 de bucureşteni au vizitat Stadionul "Lia Manoliu"

Peste 20.000 de persoane au vizitat, duminică, Stadionul Naţional "Lia Manoliu", primarul Capitalei, Sorin Oprescu, declarând că bucureştenii au răspuns pozitiv invitaţiei sale la Ziua Porţilor Deschise, ceea ce înseamnă că îi interesează viitoarea arenă.

81 afișări
Imaginea articolului Peste 20.000 de bucureşteni au vizitat Stadionul "Lia Manoliu"

Peste 20.000 de bucureşteni au vizitat Stadionul "Lia Manoliu" (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Sunt fericit că bucureştenii au răspuns pozitiv invitaţiei mele; asta înseamnă că îi interesează. Eu mă bucur din suflet că, în felul acesta, arătăm oamenilor că se poate. Putem şi noi să facem, nu doar să vedem la alţii că se poate", a spus primarul Capitalei.

Sorin Oprescu a precizat că lucrările la stadion sunt în grafic şi şi-a exprimat speranţa că vor fi finalizate cât mai curând.

"Data viitoare când ne vom întâlni o să fie aproape gata. Pe 9 august facem ultimele verificări, iar pe 10 ne uităm cu toţii la meciul România-Argentina", a mai spus primarul general.

Bucureştenii au putut vizita, duminică, începând de la ora 10.00, şantierul Stadionului Naţional "Lia Manoliu".

Alexandru Niculae, ofiţer de presă la Jandarmeria Capitalei, a declarat pentru MEDIAFAX că peste 20.000 de persoane au vizitat viitoarea arenă.

El a precizat că Jandarmeria Capitalei a asigurat ordinea cu un echipaj şi, pentru a evita busculadele, a permis intrarea în grupuri de câte 200-300 de persoane, activitatea fiind încheiată în jurul orei 17:30.

Stadionul "Lia Manoliu" va avea o capacitate de 55.000 de locuri pentru spectatori, din care 20.000 vor fi la tribuna întâi. Etajul unu va fi destinat lojelor pentru oaspeţii de onoare, iar etajul doi cuprinde inelul necesar circulaţiei pentru spectatorii care ajung la balconul stadionului, acesta urmând a avea o capacitate de 35.450 de locuri. Accesul pe Stadionul "Lia Manoliu" se va face simultan prin 94 de căi de acces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici