Peste 40 de români care se întorceau din Italia reclamă că au fost lăsaţi să aştepte 12 ore în frig

Peste 40 de români care se întorceau din Italia cu un autocar Atlassib reclamă că au plecat cu peste 12 ore întârziere din Lecce şi că au fost lăsaţi în ploaie şi frig fără să li se ofere vreo explicaţie privind motivul decalajului.

355 afișări

Autocarul în care erau peste 40 de pasageri români care muncesc în Italia şi care se întorceau acasă să-şi petreacă sărbătorile alături de familii a ajuns, miercuri seară, după ora 22.00, la Deva, cu peste 12 ore întârziere.

"Am aşteptat în frig ore în şir. Am dormit pe bagaje. Ne-a plouat, apoi a îngheţat. Nimeni nu ne-a dat vreo explicaţie legată de întârziere. Bănuim că autocarul s-a defectat. Am fost preluaţi de un autocar ai cărui şoferi tocmai ajunseseră din România în Italia. Sunt obosiţi şi au fost nevoiţi să oprească de nu ştiu câte ori ca să repare ceva la autocar", a declarat Margareta Raizer, din Ploieşti.

Femeia a vrut să facă o reclamaţie scrisă la sediul Atlassib din Deva, însă nu a găsit pe nimeni care să o preia. Mai mult, nici măcar sala de aşteptare nu mai era deschisă.

"Trebuia să plecăm la 19.00 din Lecce. Cei de la firma Atlassib au venit şi ne-au spus că este stricat autocarul şi plecăm la 12.00. La 12.00 noaptea au venit şi ne-au spus să mai stăm jumătate de oră că vine. Şi apoi au plecat tot de la agenţie şi am stat până la 7.00 dimineaţa acolo. Alţii au stat 14 ore că au ajuns mai devreme din alte localităţi. Eu sunt tânăr, am rezistat, dar sunt femei mai în vârstă, ele abia au rezistat. Am vrut să vin acasă sa-mi fac sărbătorile. Aveam planul făcut acum totul e decalat", a declarat Andrei Juj, din Petroşani.

"Nu era autogară nu era nimic. Am stat sub cerul liber 12 ore în ploaie şi frig. Am dormit pe geantă", spune Maria Arin, din Târgovişte.

Oamenii susţin că au cerut şoferilor să oprescă la sediul Atlassib din Padova să facă reclamaţie şi să li se ofere o explicaţie, însă conducătorii auto nu au oprit.

"Nu renunţăm la reclamaţi. O să o depunem îaninte să plecăm înapoi în Italia, după sărbători", a spus o altă pasageră, Margareta Raizer.

Oamenii spun că la întorcere în Italia vor căuta un alt mijloc de transport.

Autocarul vine din Italia, iar ultima staţie este la Suceava.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Atlassib nu au putut fi contactaţi pentru a prezenta un punct de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici