Peste 400 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au chemat salvarea în noaptea de Înviere

Peste 400 de persoane din Capitală şi judeţul Ilfov au avut nevoie de îngrijiri medicale în noaptea de Înviere, 67 dintre ei având probleme digestive, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), Alis Grasu.

238 afișări
Imaginea articolului Peste 400 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au chemat salvarea în noaptea de Înviere

Peste 400 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au chemat salvarea în noaptea de Înviere (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

În total, de sâmbătă la ora 19.00 şi până duminică dimineaţă, la 7.00, SABI a înregistrat 411 solicitări.

Dintre acestea 19 au fost făcute de persoane aflate în biserici, iar 67 din cauza unor probleme digestive, a precizat managerul SABI.

În acelaşi interval, 13 persoane au suferit traumatisme, fără a fi însă victimele unei agresiuni.

Numărul solicitărilor înregistrate în noaptea de Înviere nu este unul mai mare decât într-o noapte dintr-o săptămână normală. Anul trecut, de Înviere, într-un interval de 24 de ore, SABI a primit 1.050 de solicitări, mai puţine decât într-o zi dintr-o săptămână obişnuită, când se înregistrează 1.300 de apeluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici