Peste 500 de jandarmi şi 200 de poliţişti asigură ordinea cu ocazia meciului Steaua-Oţelul

Peste 500 de jandarmi şi 200 de poliţişti vor fi mobilizaţi, în această seară, pentru a asigura măsurile de ordine publică cu ocazia partidei Steaua - Oţelul Galaţi, din cadrul ultimei etape a Ligii I, de pe Arena Naţională.

97 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de jandarmi şi 200 de poliţişti asigură ordinea cu ocazia meciului Steaua-Oţelul

Peste 500 de jandarmi şi 200 de poliţişti asigură ordinea cu ocazia meciului Steaua-Oţelul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Peste 200 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, precizează Poliţia Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă.

FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că ultimul meci al sezonului, de marţi, în care elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor întâlni pe teren propriu formaţia Oţelul Galaţi, va fi urmat de un spectacol grandios ce va include numere artistice, dar şi un show de lumini şi lasere.

"FC Steaua Bucureşti anunţă că partida cu Oţelul Galaţi, contând pentru ultima etapa a Ligii 1, va fi urmată de o festivitate grandioasă de premiere a Campionilor României! Astfel, din spectacolul oferit suporterilor vor face parte câteva numere artistice, precum şi un spectacol de lumini şi lasere grandios, demn de o echipă campioană premiată pe cel mai mare stadion din România", se arată pe site-ul steauafc.com.

Partida Steaua - Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a XXXIV-a a Ligii I, se va disputa, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici