Petrescu: La primăvară vor fi create 50.000 locuri de muncă pentru reabilitarea termică a blocurilor

Noul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Cristian Petrescu, a declarat vineri că la primăvară vor fi create 50.000 de locuri de muncă, prin extinderea programului de reabilitare termică a blocurilor.

426 afișări
Imaginea articolului Petrescu: La primăvară vor fi create 50.000 locuri de muncă pentru reabilitarea termică a blocurilor

Petrescu: La primăvară vor fi create 50.000 locuri de muncă pentru reabilitarea termică a blocurilor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Cristian Petrescu susţine că va insista pe atragerea fondurilor europene. "Aceasta e direcţia pe care vom merge în continuare, atragerea cât mai multor fonduri europene, într-un timp cât mai scurt, deci să vedem în legătură cu procedurile de evaluare şi de verificare şi tot ce trebuie, să încercăm să scurtăm termenii cât mai mult, în aşa fel încât fondurile să vină cât mai multe şi cât mai repede", a declarat, la RFI, noul ministru al Dezvoltării şi Turismului.

Cristian Petrescu precizează că vor fi create 50.000 de locuri de muncă la primăvară, prin extinderea programului de reabilitare termică a blocurilor: "În primăvară vom reuşi să mutăm nişte fonduri de pe alte axe şi să le aducem către reabilitarea termică a blocurilor şi vorbim despre sume consistente, prin care vom reabilita sute de blocuri şi vom crea aproximativ 50 de mii de locuri de muncă. Se derulează procedurile, sunt luate fonduri de pe alte axe, unde nu s-au cheltuit banii şi, decât să stea degeaba, mai bine îi punem să se învârtească şi să creăm locuri de muncă", a mai spus demnitarul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici