Poliţişti care investigau un conflict izbucnit pentru un loc de parcare, agresaţi în secţie

Trei poliţişti din Craiova au fost agresaţi într-o secţie din oraş, în timp ce încercau să imobilizeze doi bărbaţi cercetaţi în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane, în Sadova, judeţul Dolj, din cauza unui loc de parcare.

134 afișări
Imaginea articolului Poliţişti care investigau un conflict izbucnit pentru un loc de parcare, agresaţi în secţie

Poliţişti care investigau un conflict izbucnit pentru un loc de parcare, agresaţi în secţie

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un conflict în urma căruia trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, din Sadova, au fost agresaţi de trei persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 51 de ani, din Craiova, care ar fi pătruns fără drept în locuinţa lor.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că totul ar fi pornit de la o neînţelegere referitoare la locurile de parcare, persoanele vătămate fiind invitate la sediul secţiei pentru a depune plângeri penale. La sediul secţiei de poliţie s-au prezentat şi celelalte trei persoane implicate, care au început să ameninţe persoanele vătămate şi să aducă injurii poliţiştilor care interveniseră. În momentul în care poliţiştii au încercat să imobilizeze persoanele care se manifestau printr-un comportament agresiv, doi dintre aceştia au lovit, în încercarea da a împiedica luarea măsurilor legale, trei poliţişti”, au transmis, miercuri, reprezentanţii IPJ Dolj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ultraj, lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu pe numele agresorilor, cauza fiind preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici