Poliţiştii din Sibiu cer sprijin pentru prinderea unei femei care a furat bani dintr-un ATM

Poliţiştii din Sibiu cer sprijinul populaţiei pentru prinderea unei femei care în luna iulie ar fi furat dintr-un ATM 350 de euro.

4680 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Sibiu cer sprijin pentru prinderea unei femei care a furat bani dintr-un ATM

Poliţiştii din Sibiu cer sprijin pentru prinderea unei femei care a furat bani dintr-un ATM

Potrivit IPJ Sibiu, aceasta este bănuită că în 20 iulie, în jurul orei 17.19, ar fi sustras suma de 350 de euro dintr-un ATM aflat în zona de self-service a unei unităţi bancare de pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Sibiu.

La momentul săvârşirii faptei, camerele de înregistrare video au surprins o persoană de sex feminin pe care poliţiştii nu au identificat-o.

Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu păr blond, prins în coadă la spate, cu tatuaje pe ambele braţe, îmbrăcată cu maiou de culoare negru şi pantaloni scurţi tip jeans, de culoare albastru, pantofi sport de culoare albă şi care poartă o poşetă de culoare roz şi ochelari de soare.

Poliţiştii îi roagă pe cei care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Secţia Nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici