Polonez venit la Untold, ameninţat cu un cuţit de trei tineri care i-au furat banii şi telefonul

Un turist din Polonia, venit la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, a fost tâlhărit, marţi, de trei tineri care l-au ameninţat cu cuţitul şi i-au furat telefonul şi banii. Aceştia au fost prinşi de poliţişti şi reţinuţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2022 afișări
Imaginea articolului Polonez venit la Untold, ameninţat cu un cuţit de trei tineri care i-au furat banii şi telefonul

Polonez venit la Untold, ameninţat cu un cuţit de trei tineri care i-au furat banii şi telefonul

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis, marţi, cei trei tineri au fost prinşi de poliţişti în 50 de minute, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată.

„Un cetăţean polonez a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării în Parcul Cetăţuia, din Cluj. Conform acestuia, trei tineri l-ar fi ameninţat cu un cuţit, sustrăgându-i telefonul mobil şi bani. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca – Secţiile 1, 5 şi Biroul Investigaţii Criminale - s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea investigaţiilor şi, la circa 50 de minute de la sesizare, au identificat trei tineri bănuiţi de comiterea faptei, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca. Aceştia au fost conduşi la unitatea de poliţie pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de circa 90%”, se arată în documentul citat.

Tinerii urmează să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Surse judiciare au declarat că turistul polonez a venit la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, însă avea cazare doar de miercuri, motiv pentru care a petrecut o noapte în sacul de dormit în zona Cetăţuia, unde a fost tâlhărit.

Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1 - 4 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici