Pompier, dat în urmărire naţională după ce a dispărut subit de acasă. Primar: Îi plăceau călătoriile, dar a plecat de acasă fără bicicletă, fără ATV, fără maşină, fără telefon, fără documente - FOTO

Un pompier în vârstă de 36 de ani din Gorj a fost dat în urmărire naţională, după ce duminică a dispărut de acasă. Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din august 2017, iar duminică şefii l-au trimis acasă de la seviciu, pentru că l-au văzut abătut.

2569 afișări
Imaginea articolului Pompier, dat în urmărire naţională după ce a dispărut subit de acasă. Primar: Îi plăceau călătoriile, dar a plecat de acasă fără bicicletă, fără ATV, fără maşină, fără telefon, fără documente - FOTO

Pompier din Gorj, dat în urmărire naţională după ce a dispărut de acasă

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, luni, că bărbatul dispărut se numeşte Ilarion Nicuşor Arjocu şi are 36 de ani. Acesta este angajat al Gărzii de Intervenţie Tismana, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, din anul 2007.

”La data de 14 ianuarie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său, Arjocu Ilarion Nicusor, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi jandarmi efectuează căutări în zona localităţii de domiciliu şi în împrejurimi, fiind dispusă şi punerea în urmărire la nivel naţional”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pompierul a mers, duminică dimineaţa, la serviciu, iar colegii lui au observat că este supărat, motiv pentru care superiorii lui ar fi decis să-l trimită acasă, fiindu-i acordată o zi liberă. Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din luna august a anului trecut.

”Ştiu că a dispărut de acasă, duminică, în jurul orei 18.00. Nu avea probleme în familie, era un băiat liniştit. Nu ştiu să fi avut probleme în dragoste. A fost la serviciu, a plecat de acolo, a venit acasă, ar fi spus familiei că merge prin grădină, să ia puţin aer şi nu s-a mai întors. Nu ştiu să fi avut vreo relaţie, nu este căsătorit, nu are copii. Ne-am mobilizat toţi, sperăm să fie găsit. Mă gândesc că îl găsim în viaţă, pentru că era liniştit, nu era cu probleme. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă surprinde pentru că nu am văzut un comportament aparte, era liniştit. Îi plăceau călătoriile, dar a plecat de acasă fără bicicletă, fără ATV, fără maşină, fără telefon, fără documente”, a spus, pentru MEDIAFAX, Antonie Serafim, primarul comunei Padeş.

Persoanele care pot oferi detalii pentru găsirea lui sunt sfătuite să sune la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici