Ponta: ANRP funcţionează acum legal. În trecut, banii publici s-au dus unde nu trebuie

Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţilor funcţionează legal, fără problemele din 2010-2012, constatate acum de către procurori, când banii publici "s-au dus unde nu trebuie", a declarat, marţi, premierul Victor Ponta, precizând şi că Ministerul Justiţiei are o strategie pentru instituţie.

148 afișări
Imaginea articolului Ponta: ANRP funcţionează acum legal. În trecut, banii publici s-au dus unde nu trebuie

Ponta: ANRP funcţionează acum legal; în trecut, banii publici s-au dus unde nu trebuie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

El a răspuns astfel întrebat de jurnalişti dacă situaţia la Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţilor (ANRP) a fost rezolvată.

"S-a discutat cu Ministerul de Justiţie şi avem în continuare o strategie pentru ca funcţionarea ANRP să se desfăşoare în condiţii cât mai bune. Şi funcţionează ANRP-ul, funcţionează legal şi nu mai există problemele pe care, s-a văzut, procurorii le-au constatat în perioada 2010-2012, când sute de milioane şi miliarde din bani publici s-au dus unde nu trebuie", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici