Ponta: Cer iertare victimelor restricţiilor de trafic impuse de prezenţa la Bucureşti a 16 premieri

Premierul Victor Ponta a ţinut să ceară iertare, vineri, celor care vor fi "victime ale restricţiilor de trafic" impuse de prezenţa la Bucureşti a 16 şefi de guvern, pentru Forumul oamenilor de afaceri China-Europa Centrală şi de Sud-Est, care se va avea loc în perioada 25-27 noiembrie.

699 afișări
Imaginea articolului Ponta: Cer iertare victimelor restricţiilor de trafic impuse de prezenţa la Bucureşti a 16 premieri

Ponta: Cer iertare victimelor restricţiilor de trafic impuse de prezenţa la Bucureşti a 16 premieri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Luni, va începe un eveniment politic extrem de important la Bucureşti: primul ministru al Chinei, încă cincisprezece alţi prim-miniştri, în jur de 1.800 de participanţi din 17 ţări, la forumul economic. Vreau să-mi cer eu scuze locuitorilor Bucureştiului, probabil că luni, marţi - nu probabil, sigur - vor fi restricţii de trafic impuse de condiţiile de securitate pentru şefii de guvern care participă la Bucureşti", a spus Ponta.

Premierul a subliniat că, deşi aparent este un sacrificiu pe care trebuie să-l facă locuitorii Bucureştiului, beneficiile din organizarea acestui eveniment sunt foarte importante.

"Este un sacrificiu pe care locuitorii Capitalei îl fac, în acelaşi timp, pentru Bucureşti, cel puţin pe zona de servicii, în mod sigur este un avantaj. Şi pentru România, ideea de a găzdui un eveniment important din punct de vedere economic şi din punct de vedere politic aduce beneficii pe care le consider superioare. Îmi cer iertare bucureştenilor care, evident, vor fi victime ale restricţiilor de trafic impuse de prezenţa celor 16 şefi de guvern la Bucureşti", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici