Ponta: Eu am fost primul care am votat pentru Hellvig, acum nu pot decât să-i urez un mandat eficient

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă că el a fost primul care a votat pentru numirea lui Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Român de Informaţii (SRI), alătri de colegii săi de partid care au votat aşa cum au anunţat, adăugând că acum nu poate decât să-i ureze un mandat cât mai eficient.

67 afișări
Imaginea articolului Ponta: Eu am fost primul care am votat pentru Hellvig, acum nu pot decât să-i urez un mandat eficient

Ponta: Eu am fost primul care am votat pentru Hellvig, acum nu pot decât să-i urez un mandat eficient (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Eu am fost primul care am votat pentru. Colegii mei din PSD aşa au spus că vor vota şi au votat. Acum, nu pot decât să-i urez un mandat cât mai eficient la conducerea Serviciului domnului Hellvig", a spus Ponta.

Eduard Hellvig a fost votat, luni, de plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, la şefia SRI, cu 498 de voturi ”pentru” şi 15 voturi ”împotrivă”, din totalul de 513 parlamentari care şi-au exprimat votul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici