Ponta formează o comisie pentru pregătirea populaţiei şi a instituţiilor la cutremure şi calamităţi

Premierul Victor Ponta a dispus constituirea unei comisii speciale pentru pregătirea populaţiei şi a instituţiilor publice în vederea prevenirii şi înlăturării efectelor cutremurelor şi a altor calamităţi sau catastrofe naturale, care să analizeze legislaţia şi să propună modificări.

213 afișări
Imaginea articolului Ponta formează o comisie pentru pregătirea populaţiei şi a instituţiilor la cutremure şi calamităţi

Ponta formează o comisie pentru pregătirea populaţiei şi a instituţiilor la cutremure şi calamităţi (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Membrii comisiei au printre obiective şi "învăţarea din experienţa anterioară" pentru prevenirea producerii unor situaţii similare.

Comisia va fi condusă de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, şi formată din reprezentanţi ai ministerelor de Interne, Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Finanţelor, Educaţiei, Economiei, Mediului, Transporturilor şi Fondurilor Europene, precum şi din Departamentul pentru Ape, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici