Ponta, la bilanţul DNA: Sistemul de justiţie să se bucure cu adevărat de încredere, fără scurgeri în presă

Sistemul de justiţie trebuie să se bucure cu adevărat de încrederea covârşitoare a populaţiei, fără "scurgeri" în presă şi în care arestările preventive sunt excepţii, a afirmat premierul Victor Ponta, la bilanţul DNA.

957 afișări
Imaginea articolului Ponta, la bilanţul DNA: Sistemul de justiţie să se bucure cu adevărat de încredere, fără scurgeri în presă

Ponta, la bilanţul DNA: Sistemul de justiţie să se bucure cu adevărat de încredere, fără scurgeri în presă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a arătat că este atent la percepţia publică şi a analizat atent dacă este bine să participe la bilanţul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), caz în care poate fi acuzat că ar urmări să "preia" controlul politic asupra instituţiei, sau să absenteze, ceea ce ar fi fost interpretat ca un semn de ostilitate, dar că nu a putut, totuşi, rata ocazia de a avea breaking news-ul "Ponta la DNA".

El a arătat că DNA, indiferent de bătăliile politice, nu trebuie să fie acuzată de partizanat politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici