Ponta: Vom interveni chirurgical în sănătate, când sunt discriminări medici militari-medici civili

Legislaţia în domeniul sănătăţii va fi îmbunătăţită, un proiect de lege-cadru fiind deja în dezbaterea Parlamentului, dar vor exista şi intervenţii "chirurgicale" când sunt constatate discriminări între medicii militari şi cei civili, a declarat premierul Victor Ponta, aflat la Spitalul Militar.

183 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vom interveni chirurgical în sănătate, când sunt discriminări medici militari-medici civili

Ponta: Vom interveni chirurgical în sănătate, când sunt discriminări medici militari-medici civili (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"După ce trecem cu bine de această perioadă în care preţurile la medicamente realmente trebuie să scadă la nivelul la care sunt în celelalte ţări din jurul nostru, surplusul bugetar care se creează în acest fel rămâne în totalitate la Sănătate şi, în felul acesta, putem să investim mai mult în dotarea spitalelor, în modernizarea diverselor facilităţi, în aşa fel încât medicii să aibă măcar condiţii de muncă cât mai civilizate. În plus, la partea de legislaţie avem de îmbunătăţit, proiectul de lege cadru este în Parlament, dar putem să intervenim şi chirurgical, ca să spun aşa, acolo unde apar discriminări, medicii militari faţă de medici civili, acolo unde apar programe noi", a spus Ponta.

Şeful Guvernului s-a aflat, joi dimineaţa, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucureşti, unde a fost inaugurat Blocul operator al Secţiei Clinice Oftalmologie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici