Portbagajul unui autoturism a luat foc în mers în centrul Capitalei

Portbagajul unui autoturism a luat foc în mers, pe Splaiul Independenţei, în apropiere de Centrul vechi, pompierii intervenind şi stingând focul fără a fi persoane puse în pericol.

6437 afișări
Imaginea articolului Portbagajul unui autoturism a luat foc în mers în centrul Capitalei

Portbagajul unui autoturism a luat foc în mers în centrul Capitalei (Imagine Andreea Balaurea / Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în timp ce maşina se deplasa pe Splaiul Independenţei, de la Piaţa Unirii spre Izvor. Şoferul a oprit în apropiere de Hanul lui Manuc, maşina fiind evacuată înainte de sosirea pompierilor.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor şi unul de descarcerare. Focul nu s-a extins şi nu au fost persoane în pericol. Traficul a fost însă perturbat pe Splai în timpul intervenţiei.

Autoturismul, un BMW seria 3 cu număr de Bulgaria, s-ar fi aprins din cauza unui scurtcircuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici