Prefectul de Bistriţa-Năsăud este izolat la domiciliu, după ce soţia lui a fost confirmată cu COVID

  • Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, s-a izolat, marţi, la domiciliu, după ce soţia lui, medic de profesie, a fost testată pozitiv pentru Covid-19.
148 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Bistriţa-Năsăud este izolat la domiciliu, după ce soţia lui a fost confirmată cu COVID

Prefectul de Bistriţa-Năsăud este izolat la domiciliu, după ce soţia lui a fost confirmată cu COVID

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bistriţa-Năsăud, prefectul şi-a suspendat marţi temporar activităţile.

„Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, şi-a suspendat temporar activităţile din agenda de lucru şi s-a izolat la domiciliu după ce soţia sa, medic de profesie, a fost depistată pozitiv la testul CoVid-19. Precizăm că domnul prefect a efectuat testul CoVid-19 în această dimineaţă, urmând să primească rezultatul în cursul zilei de astăzi”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Prefectul a anunţat că va participa online la şedinţele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi va păstra în permanenţă legătura cu colegii săi de la Prefectură pentru gestionarea activităţilor curente.

Stelian Dolha le recomandă locuitorilor judeţului să se protejeze pe ei şi pe cei apropiaţi, să evite aglomeraţiile şi să respecte măsurile de siguranţă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici